4 Weken Margriet voor €4 | Proefabonnement stopt vanzelf!ACTIE VOORBIJ 

Laat nu 4 weken achter elkaar Margriet op je deurmat ploffen voor maar €4. Dezelfde aanbieding geldt voor Libelle, Story, Flair, Tina, Veronica Superguide, Totaal TV en Autoweek. Na deze periode stopt het proefabonnement vanzelf en dus hoef je zelf niets meer te ondernemen.

Margriet wordt al zo’n 85 jaar uitgegeven en het blad voor en door vrouwen behoeft dus eigenlijk geen introductie, maar voor de nieuwe aanwas is het goed te weten hoe veelzijdig dit weekblad is.

Het tijdschrift richt zich op vrouwen van alle leeftijden en besteedt aandacht aan een groot aantal interessante en inspirerende onderwerpen. Veel terugkerende onderwerpen zijn mode, beauty, gezondheid, relaties, carrière, wonen, en lifestyle. Het tijdschrift bevat praktische tips, adviezen en ideeën die vrouwen helpen bij het creëren van een gelukkig en evenwichtig leven.

Daarnaast biedt Margriet ook reportages, interviews en persoonlijke verhalen van zowel bekende als onbekende mensen, waardoor het een betrouwbare bron van informatie is. Met kleurrijke foto’s, leuke rubrieken, puzzels en recepten is Margriet een aantrekkelijke en ontspannende bron van vermaak. Het weekblad is bedoeld om vrouwen te informeren, vermaken en inspireren, en om een positieve bijdrage te leveren aan hun dagelijks leven.

Kijk verder in het compleetste overzicht van Nederland met de scherpste tijdschrift- en krantaanbiedingen met megakortingen en XL welkomstcadeaus!

Lees 4 weken Margriet voor €4
.