Verlopen

Alles-in-1 voor maar € 29,95 per maand!

Ben jij klant van KPN of Ziggo? Betaal jij net als een groot deel van Nederland minimaal 60 euro per maand voor jouw Alles-in-1 abonnement? Dan kun je veel besparen op jouw maandelijkse vaste kosten! Alles-in-1 betekent onbeperkt internet, bellen en televisie voor een vaste prijs per maand. NLE is dé prijsvechter op de alles-in-1 markt en biedt dezelfde kwaliteit aan voor de helft van de prijs waarvoor de grote spelers op de telecommarkt het al jaren aanbieden. Hoe wij zo zeker weten dat NLE dezelfde kwaliteit kan aanbieden? Omdat NLE gebruik maakt van het goede en stabiele netwerk van KPN.

NLE heeft nu een tijdelijke aantrekkelijke aanbieding voor nieuwe klanten: 8 maanden alles-in-1 voor maar € 29,95 per maand! Dat is minder dan de helft van wat Ziggo en KPN rekenen! Na de 8 maanden wordt het maandbedrag € 42,50.

Overstappen is zeer gemakkelijk! Na de contractvaste periode kun je gebruik maken van de gratis overstapservice van NLE. Zij regelen de opzegging en de aanmelding bij NLE voor jou.

p.s. Ben je al energieklant van NLE? Dan krijg je nog eens € 25 korting erboven op!

Testnugratis.nl
Logo