Blog

Verdien wel 600 euro per maand bij door deel te nemen aan verschillende enquêtesites en onderzoekpanels. Testnugratis.nl zet de best betalende sites voor je op …

Wij geven je tips hoe je gratis make-up krijgt! Koop geen dure mascara of lippenstift, maar lees eerst onze tips. Gratis make-up is gratis aan te vragen!

iPads, verschillende type tablets, XXL Airfryers, cadeaukaarten van de grote winkels en webshops, keuze uit verschillende cadeaupakketten en megakortingen tot …

Luisterboeken worden steeds populairder. En dat is niet zo vreemd. Je kunt namelijk overal en wanneer jij dat wilt luisteren naar een boek wat voorgelezen wordt.

Geld verdienen vanuit huis via internet, je hoort het zo vaak. De één is van mening dat het onmogelijk is en de ander zegt dat hij rijk gaat worden met zijn thuiswerk activiteiten.

Je kunt je gezondheid verbeteren zonder veel geld te besteden. Vaak kan het zelfs gratis. Dat maakt het zoveel leuker, want na verloop van tijd kun je je belonen met een cadeautje!

Hoe leuk is het om verrast te worden met een kleine verpakking van iets lekkers of leuks via de brievenbus of in de winkel? Lees onze 5 tips om een gratis proefpakket te krijgen.

Heel veel mensen, waaronder jij waarschijnlijk, zijn dol op het aanvragen van gratis proefmonsters en testproducten. Maar je moet er wel op tijd bij zijn!

Mooie prijzen winnen met prijsvragen, hoe schat jij jouw kansen in? Veel mensen denken dat ze dat nooit iets zullen winnen, omdat zij er vanuit gaan dat de winkansen erg klein zijn.

Korting is leuk! Het liefste zoveel mogelijk en gratis producten zijn helemaal te gek natuurlijk! Op deze 5 valkuilen bij cashback acties moet je zeker letten!

Geld besparen is voor sommige mensen echt een hobby. Zij vinden het te gek om de beste aanbiedingen te achterhalen en zoveel mogelijk korting of gratis producten te krijgen.

Wil je jouw huisdier verwennen met dierendag, maar heb je weinig geld? Wij hebben de beste tips voor je om jouw huisdier gratis te verwennen.

Veel mensen zitten, al dan niet verplicht, de tijd thuis vanwege het corona-virus. Als je thuis kan en mag werken, heb je waarschijnlijk genoeg om handen.

Je hebt het waarschijnlijk wel weer in de media vernomen. Ook in 2022 stijgt de premie voor de zorgverzekering jammer genoeg weer. Iedere maand betaal je opnieuw een paar euro per maand meer.