Gratis boeken en tijdschriften

Er zijn zoveel gratis boeken en tijdschriften aan te vragen op internet, waarom zou je ervoor betalen? Veel tijdschriften bieden je een gratis proefnummer zodat je kunt bepalen of je het een interessant en leuk tijdschrift vind. Zelfs verzendkosten zijn gratis. En als je goed zoekt, zijn er zelfs gratis boekenpakketten die je kunt bestellen.

iPads, verschillende type tablets, XXL Airfryers, cadeaukaarten van de grote winkels en webshops, keuze uit verschillende cadeaupakketten en megakortingen tot …

Luisterboeken worden steeds populairder. En dat is niet zo vreemd. Je kunt namelijk overal en wanneer jij dat wilt luisteren naar een boek wat voorgelezen wordt.

Je leest nu je favoriete krant 4 weken maar €4! Of kies voor het digitale proefabonnement van 8 weken en krijg toegang tot alle Premium artikelen. De bezorging stopt vanzelf, je zit dus nergens aan vast!

Lukt het jou om het ‘foute’ tijdschrift er uit te pikken? Dan maak je gratis kans op een Keij Kamado Pro Contact BBQ t.w.v. €399. Je hebt op zijn minst altijd de troostprijs t.w.v. €9,99 te pakken en dat is een maand lang gratis alle toonaangevende tijdschriften lezen in de App Tijdschrift.nl! Stopt vanzelf!

Vraag nu een gratis en vrijblijvend proefnummer van MAX Magazine aan. Onder de aanvragers wordt ook nog eens meerdere Bol.com cadeaubonnen t.w.v. €20 verloot!

Luister nu gratis 75 dagen de 900.000 luisterboeken en e-books van BookBeat! Jij bepaalt of je de boeken streamt of download om ze later offline te beluisteren. Bevalt de proefperiode? Dan betaal je €8,99 p/m, altijd makkelijk opzegbaar!

Volg de Lijn naar het juiste tijdschrift en maak gratis kans op fantastische prijzen als een Samsung Galaxy Tab A8. Je krijgt sowieso 4 weken gratis toegang tot Tijdschrift.nl, waarmee je onbeperkt alle tijdschriften kan lezen.

Ontvang nu gratis de VARAgids. Deze klassieker is veel meer dan een tv-gids. In ieder nummer vind je spraakmakende columns en artikelen over diverse onderwerpen. Vraag je proefnummer nu aan!

Heb jij een kind tussen de 5 en 9 jaar oud? Verras hem of haar dan nu met een doorlopend gratis abonnement van LEGO Magazine! Superleuk voor zowel jongens als meiden! Gratis thuis bezorgd, zonder enkele verplichting!

Vraag nu een gratis exemplaar van het Visie magazine aan. Het tijdschrift van de EO is geschikt voor het hele gezin en staat vol met inspirerende verhalen over mens en samenleving, persoonlijke ervaringen en mediatips.

Max Magazine is op zoek naar 1.000 deelnemers voor het Landelijk TV Onderzoek 2024. Deelnemers worden beloond met een gratis tv gids van Max Magazine en maken kans op een Bol.com cadeaubon t.w.v. €20.

Verras je kind met 4 leuke en leerzame (doe)boeken! Ontvang een gratis boekenpakket van Kwebbels voor kinderen in 5 verschillende leeftijdscategorieën, startend vanaf 0 tot 12 jaar. Je betaalt alleen de verzendkosten van €4,95.

Ben jij in blijde verwachting? Dan mag je gratis het nieuwe glossy tijdschrift Zwanger Magazine aanvragen. Is je baby geboren? Dan krijg je ook nog een gratis babycadeau als je de aanvraag uiterlijk 6 maanden na de geboorte doet.

Kun jij wel wat tijd voor jezelf gebruiken? Maak dan gebruik van deze tijdelijke actie waarbij 2 weken gratis kunt genieten van de beste luisterboeken! Met Storytel unlimited kun je onbeperkt duizenden luisterboeken kiezen.

Lees gratis een maand het vernieuwde Blendle Premium. Alle (1000+) kranten en tijdschriften in 1 handige app. Eenvoudig op te zeggen binnen de maand als het je niet bevalt!

Je leest nu 12 nummers Max Magazine voor maar een tientje. En het mooie is dat je nergens aan vast zit. Na die 12 weken stopt je proefabonnement namelijk vanzelf. Het inmiddels grootste magazine van Nederland is veel meer dan een tv-gids alleen … Lees verder—–>

Ben je vaak thuis en vind je het fijn om op de bank of in bed tijdschriften te lezen? Overweeg dan eens lid te worden van de Leesmap en krijg een gratis welkomstcadeau naar keuze! Denk aan een tablet, cadeaubonnen, een stofzuiger, korting en meer!

Heb jij plannen om op termijn je badkamer te verbouwen? Vraag dan nu gratis het vrijblijvende badkamer inspiratie magazine van Mobilae aan. Met alle trends voor iedere prijsklasse! Met veel aandacht voor het veiliger maken van je badkamer.

Update! Tot 31 maart mag je zelfs 60 dagen gratis van Nextory genieten. Heb jij binnenkort vakantie gepland of wat vrije tijd over voor jezelf? Maak dan nu gebruik van deze gratis aanbieding van Nextory en geniet onbeperkt van honderdduizenden luisterboeken en e-books.

Bij de Vereniging Homeopathie kan je nu gratis de Homeopathiewijzer aanvragen. Een handig gidsje dat een alfabetisch overzicht bevat van de meest voorkomende …

Maak nu gratis kennis met het boekhoudprogramma van e-Boekhouden. Het programma is zo ingericht dat iedereen het factureren en boekhouden makkelijk onder de knie kan krijgen.

Vraag nu een gratis proefnummer PRO aan en laat je informeren en inspireren door de diepgaande achtergrondartikelen over onderwerpen als de ontwikkeling van Google en de ethiek Artificial Intelligence. Lees verder voor meer details..

Kies nu voor 7 x mode, beauty, reizen en culinaire maandblad Jan Magazine voor €49,99 en ontvang een gratis The Ritual of Mehr Set t.w.v €98,20 of 1 van de 6 andere XL -cadeaus bij een voordelig abonnement.

Vraag nu gratis de DIER special aan bij de Dierenbescherming! In het magazine van deze onmisbare dienst vind je prachtige fotoreportages en achtergrondartikelen …

Ontvang nu gratis het Wijnbeurs Magazine en ontdek een gloednieuw tijdschrift dat je helpt om nog meer van wijn te genieten. In dit prachtig vormgegeven tijdschrift vind je …

Vraag nu gratis het doeboek ‘DOE MAF’ aan voor kinderen tot 12 jaar. Maar liefst 144 pagina’s aan spannende verhalen van en voor leeftijdgenoten over de hele …

Vraag nu een gratis routeboekje aan met de 10 leukste wandelroutes voor oud en jong in de gebieden van Natuurmonumenten. Omdat de routes die geselecteerd zijn niet te …