Gratis cadeaubonnen verdienen met scannen van je boodschappen

Jouw boodschappen zijn cadeaubonnen van alle grote webshops waard! Het kost je een paar minuten per week, maar je kan er al snel een leuk kapitaaltje aan shoptegoed mee verdienen: het scannen van je wekelijkse boodschappen.

Het werkt heel simpel:

  • Meld je aan bij het GFK Consumer Panel
  • Je winkelt zoals je dat altijd doet bij de supermarkt, de bakker of drogisterij
  • Scan met je smartphone minimaal eens per week de streepjescodes van de gekochte boodschappen

Ook kan je uitgenodigd worden voor allerlei onderzoeken en discussies die met boodschappen en de media te maken hebben. Hiermee kan je extra punten verdienen.

De verdiende punten kan je inwisselen voor gratis cadeaubonnen van App Stores & iTunes, Bol.com, Decathlon, H&M, MediaMarkt, Primark, Thuisbezorgd en Zalando. De wisselkoers ligt op 2.000 punten = een cadeaubon naar keuze t.w.v. €10.

De reden waarom adverteerders bereid zijn jou te vergoeden voor het scannen van je boodschappen is om trends in de markt te ontdekken en strategieën hierop aan te passen. Je draagt dus echt bij aan wat er morgen in schappen ligt.

Weer een mogelijkheid er bij om makkelijk vanuit huis bij te verdienen op een moment wanneer het jou uitkomt. Combineer het GFK Consumer Panel bijvoorbeeld met enkele andere consumentenbureaus uit ons overzicht best verdienende onderzoekspanels van Nederland.

Zo kan je al met al honderden euro’s per maand bijsparen met minimale moeite! Wie kan dat nou niet gebruiken?

Gratis cadeaubonnen verdienen met scannen van je boodschappen
.