De best betaalde enquêtesites en onderzoekspanels onder de loep

Aangezien wij als reactie op onze blog 6 Manieren om makkelijk geld te verdienen met thuiswerk vaak de vraag hebben gekregen welke enquêtesites en onderzoekspanels het meest rendabel zijn hebben wij een overzicht gemaakt van de best betalende aanbieders in de markt zodat jij jouw keuze(s) kunt afstemmen op je behoeften.

De grootste enquêtesites

Onze analyses zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen met de meeste van deze netwerken. Aangevuld en gedubbelcheckt met informatie uit de Algemene Voorwaarden van de betreffende sites en overige analyses en gebruikservaringen die vindbaar zijn op de toonaangevende websites die het internet rijk is.

Inhoudsopgave

Tip vooraf! Registreer je op minimaal 5 sites tegelijk voor een optimaal rendement én om de beste match(es) te vinden die qua vragenlijsten en beloningen bij je passen! Hou ongeveer de volgende vuistregel aan: 1 onderzoekspanel = 10 tot 15 minuten invullen per dag = gemiddeld zo’n 75-125 euro per maand. Hoe meer enquêtes je invult, hoe meer je verdient. Pak je de geboden kansen met beiden handen aan, dan is bijverdienen vanaf je luie stoel tot wel 600 euro per maand mogelijk!

Testnugratis.nl
Logo