Een week lang gratis Disney+ kijken (onbeperkt films en series)

Test nu gratis en helemaal vrijblijvend 7 dagen lang of Disney+ wat voor jou en/of je gezin is. De streamingsdienst biedt niet alleen exclusief alle wereldberoemde teken- en animatiefilms van Disney, maar heeft ook een groot aanbod aan series, films en docu’s van National Geographic, Star Wars, Marvel, en Pixar. Alle films zijn gratis en onbeperkt te bekijken en je kunt meerdere profielen aanmaken. Natuurlijk zonder advertenties!

Als je voor de gratis week kiest krijg je toegang tot de megabibliotheek van Disney. Ook worden alle films die door The Walt Disney Studios in 2019 zijn uitgebracht exclusief via Disney+ gestreamd. Inclusief Aladdin, Avengers: Endgame, Captain Marvel, Dumbo, Frozen 2, Maleficient, Mistress of Evil, Star Wars, The Lion King en Toy Story 4.

Na de gratis proefweek betaal je €6,99 per maand. Het abonnement op Disney+ kun je ten alle tijden opzeggen, dus ook voordat je betaalperiode in gaat.

Een welkome aanvulling op het kijkaanbod met de lange winterdagen en de één na grootste schoolvakantie van het jaar in aantocht!

Doe er je voordeel mee en doe dat ook met alle andere gratis producten die wij voor jou geselecteerd hebben!

Probeer nu gratis 7 dagen Disney+
.