Exclusieve mannenactie: verdien vanuit huis €250 cash per maand bij!

Marketing onderzoeksbureau YouGov is er alles aan gelegen de ‘mannelijke mening’ in kaart te brengen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Die mening blijft momenteel onevenredig achter op de vrouwenmening van vrijwel alle onderzoeksbureaus, omdat veel projecten en vragenlijsten van producenten van ‘typische producten voor vrouwen’ af komen. Als gevolg hiervan wordt het voor mannen nóg minder aantrekkelijk om zich in te schrijven. YouGov probeert deze negatieve vicieuze cirkel te doorbreken en heeft een aparte sectie voor mannen ingericht. Voor schaarsheid wordt betaald en dat zie je terug in de vergoeding structuur. Met 10 à 15 minuten ‘werk’ is het mogelijk om €250 cash binnen te slepen, vanuit huis op ieder voor jou uitkomend moment op de dag.

Deelnemers krijgen vragenlijsten en samples van producten die gericht zijn op mannen. Denk hierbij aan onderwerpen waar mannen doorgaans meer affiniteit mee hebben. Onderwerpen als sport, auto’s, scheerschuim, mannenluchtjes en ga zo maar door zullen vaker voorbij komen. Er geldt uiteraard geen deelnameplicht.. heb je even geen zin of komt het niet uit? Dan sla je het aangeboden onderzoek gewoon af, zonder dat je aansluiting in gevaar komt.

Behalve de mannen kunnen ook de 55+-ers bij een specifieke sectie van YouGov terecht met vragenlijsten en proefmonsters afgestemd om deze specifiek doelgroep. Maar uiteraard zijn ook de dames, ‘de backbone’ van YouGov, nog van harte welkom om zich bij het best betalende onderzoeksbureau van Nederland aan te sluiten. Met natuurlijk ook een specifieker aanbod van enquêtes en gratis producten.

Mannen, schrijf je gratis in en begin met verdienen!

Door gericht een aantal onderzoeksbureaus te combineren is het mogelijk een bedrag tot wel €700 aan cash of gratis cadeaubonnen per maand te verdienen vanuit huis. Raadpleeg ons blog om een uitgebreid overzicht te zien van de best betalende enquêtesites van Nederland!

Testnugratis.nl
Logo