Megakorting: Fletcher Hotels Arrangement vanaf €25 p.p.p.n.ACTIE VOORBIJ 

Tijdelijk boek je bij Fletcher Hotels al een hotelkamer voor maar €25 p.p.p.n. Dit is inclusief een uitgebreid ontbijt en gratis fiets- en wandelroutes. Maak een keuze tussen de ruim 100 aangesloten 3 en 4 sterren hotels door heel Nederland en geef aan of je 2, 3 of 4 overnachtingen blijft.

In het zoekmenu kan je makkelijk op voorkeur selecteren. Wil jij uitwaaien op het strand? Of in de buurt zitten van een museum of attractiepark? Geef het aan en je ziet al snel welke optie je hebt. Dat geldt ook voor de faciliteiten. Speel je graag een potje tennis of is relaxen in een Beauty & Wellness belangrijk voor jou? Er zijn talrijke hotels die daarin voorzien.

Dus ben jij wel weer toe aan een weekendje of midweekje weg en wil je er niet te veel aan uitgeven? Grijp dan nu je kans, want deze actie is geldig voor aankomsten t/m donderdag 16 maart en VOL = VOL. Dus hoe langer je wacht, hoe kleiner de kans wordt dat het hotel waar jij het liefste verblijft volgeboekt is. De vorige actieperiode van Fletcher Hotels werden namelijk vrijwel alle kamers vastgelegd.

Klik door voor alle acties met hele scherpe kortingen! Of voor meer meer acties waarvoor je de deur uit moet

Boek een hotelkamer bij Fletcher Hotels vanaf €25 per nacht
.