BudgetEnergie onder prijsplafond: Goedkoopste energieleverancier

Misschien heb je het al gehoord in de media. Budget Energie heeft als eerste energieleverancier in Nederland tarieven welke lager zijn dan het door de overheid vastgestelde prijsplafond! Hiermee is Budget Energie veruit de goedkoopste energieleverancier van Nederland en is dit de eerste stap naar een lagere energierekening voor nu en in de rest van het jaar. Op de website kun je nu gratis jouw aantrekkelijke aanbod berekenen.

Heb je, net als zoveel Nederlanders, nu een duur variabel contract? Gebruik dan nú de berekeningstool en je krijgt direct een aanbod met tarieven voor stroom en gas. Gegarandeerd onder het prijsplafond! Dus iedereen met een variabel contract gaat erop vooruit! 

Als je ook nog eens klant bent van Budget Alles-in-een of Budget Mobiel heb je helemaal geluk. Je krijgt dan nog eens € 5 per maand extra korting. Dat is € 60 per jaar!

Oja, Budget Energie profiteert iedere maand van nieuwe tarieven en dus ben jij dan ook de eerste die profiteert van nóg meer voordeel in de komende maanden! De variabele contracten zijn direct opzegbaar en natuurlijk levert Budget Energie 100% groene stroom.

Profiteer van de goedkoopste energieleverancier van Nederland
.