Gratis maand vernieuwde Blendle Premium t.w.v. €9,99!

Lees gratis een maand het vernieuwde Blendle Premium. Alle (1000+) kranten en tijdschriften in 1 handige app. Eenvoudig op te zeggen binnen de maand als het je niet bevalt!

Als leuk en informatief tijdverdrijf of als onuitputtelijke nieuwsbron over alles wat er momenteel speelt in deze gekke wereld. Je mist niks van de verkiezingen van de Nederlandse Tweede Kamer. De kracht van Blendle is juist dat je het nieuws van alle hoeken en richtingen gepresenteerd krijgt. Geen krant en geen tijdschrift is immers écht objectief.

Wij bieden je nu een gratis maand Blendle Premium aan, waarmee je dus onbeperkt ook alle tijdschriften kunt lezen! Maar liefst 161 tijdschriften en kranten in totaal. En met de dagelijkse audio versie ben je altijd in 20 minuten op de hoogte van alles wat er in de wereld speelt. Ideaal voor in de trein of in de auto!

Na de eerste gratis maand krijg je de keuze om je abonnement te verlengen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Nu kun je testen of je Blendle leuk vindt, dus vraag snel je gratis proefabonnement aan!

Neus verder in ons blog voor een overzicht van alle gratis proefperiodes van de grootste kijk, lees- en luisterdiensten!

Lees een maand gratis Blendle Premium.
.