Gratis 2 weken lang Celeste D’Oro koffie testenACTIE VOORBIJ 

Het Testpanel heeft weer een prachtactie voor koffieleutend Nederland opgezet. Ze zijn namelijk op zoek naar 500 testers die gratis 2 smaken Celeste d’Oro koffie willen testen. Wil jij tot het gelukkige keurcorps behoren? Meld je dan nu aan. Als je geselecteerd wordt ontvang je een unieke code waarmee je de koffie zelf gratis bij je thuis kunt laten bezorgen. Na 2 weken ontvang je een vragenlijst waar je je bevindingen kwijt op kunt.

Doordat Celeste d’Oro uitsluitend Italiaanse ‘slow roasted’ koffiebonen gebruikt krijgt de koffie een karakteristieke aromatische koffiesmaak. Hoe dat dan smaakt mag je mogelijk binnenkort zelf ondervinden.

De aanmeldtermijn sluit dinsdag 19 oktober!

Er kan nog veel meer gratis koffie om te testen jouw kant opkomen. Je kan er zelfs een leuke zakcent in cadeaubonnen aan bijverdienen. Hiervoor hoef je je alleen maar aan te melden bij onderzoekscommunity Take-a-Break. Als lid word je dan regelmatig gevraagd om je mening te geven over voornamelijk koffie en thee, maar ook andere dranken en aanverwante producten. Bovendien ontvang je geregeld gratis proefmonsters en testpakketten om aan een test te onderwerpen.  Voor je inspanningen aan de koffietafel word je beloond met cadeaubonnen naar keuze van de grote webshops of mooie prijzen en koffie (aanverwante) producten.

gratis celeste d'oro koffie testen
.