Gratis Activiteiten

Heb je zin om iets leuks te doen, maar mag het niet teveel kosten? Wij verzamelen alle (bijna) gratis activiteiten voor jou, zodat jij zonder al teveel uit te geven een leuke dag hebt met je gezin of met vrienden. Wat dacht je van gratis tickets, fitnesspassen, fietsrouteboekjes en gratis restaurantbezoeken?

1 + 1 Gratis Knaller! Als je nu een overnachting voor 2 personen boekt bij Via Luxury, krijg je de tweede overnachting gratis in datzelfde luxe 4 of 5-sterren hotel!

Als je nu mee gaat spelen met de Vriendenloterij krijg je hoe dan ook 2 gratis dierentuinkaartjes cadeau. Jij bepaalt hoe lang je meespeelt. ‘Jouw’ dierentuin krijgt de helft van je inleg, dus je kan meteen controleren of dat geld goed besteed wordt!

Speel het gratis spel ‘Waar of Niet waar?’ en kies je prijs: Philips HUE Starterspakket t.w.v. €150, NS Dagkaart voor 2 t.w.v. €117,60 of een luxe overnachting bij een Van der Valk naar keuze t.w.v. €200. De vragen zijn deze keer nog niet zo makkelijk. Klik om naar alle juiste antwoorden te spieken.

Hoe kijk jij naar films? Geef antwoord op deze stelling na je gratis registratie bij onderzoeksbureau Stempunt en ontvang 2 Pathé bioscoopkaartjes voor een film naar keuze als je ook minimaal één enquête invult.

Vergemakkelijk en versnel je reis door Frankrijk, Spanje, Portugal en grote delen van Italië met de gratis Tolbadge en Parkeerpas van Fulli Nomad. Raas langs de tolwegen op alle snelwegen van de Zuid-Europese vakantielanden en parkeer in meer dan 1.000 garages.

Rijden met een te lage bandenspanning is niet alleen gevaarlijk, het kost je ook nog eens vele tientjes per jaar aan brandstofkosten. Met deze locatiekaart zie je waar je gratis je bandenspanning kan controleren en je banden oppompen.

Je kunt je gezondheid verbeteren zonder veel geld te besteden. Vaak kan het zelfs gratis. Dat maakt het zoveel leuker, want na verloop van tijd kun je je belonen met een cadeautje!

De woningmarkt in Nederland zit op slot en een woning kopen wordt -zeker voor starters- steeds moeilijker. Met dit gratis online webinar maak je veel meer kans. Je krijgt vele gouden tips!

Is jouw tuin klaar om klimaatverandering het hoofd te bieden? Doe mee en vraag het gratis Klimaatpakket aan, waardoor je niet alleen jouw stukje natuur, maar ook kans maakt op een biologisch …

Vraag nu een gratis routeboekje aan met de 10 leukste wandelroutes voor oud en jong in de gebieden van Natuurmonumenten. Omdat de routes die geselecteerd zijn niet te …

De NASA biedt gratis en voor niets een unieke mogelijkheid om jouw eigen naam mee te sturen op MARS missie. Meld je aan en jij hebt met je naam een gratis ticket …

Kinderen spelen steeds minder buiten, terwijl dit voor hun fysieke, mentale en sociale ontwikkeling wel heel belangrijk is. Vraag nu gratis het boekje van Jantje Beton aan met allerlei …

Schrijf je gratis in voor de Nationale Tuinvogeltelling van januari 2024 en ontvang een gratis exemplaar van de speciale gids ‘Vogels Voeren’ om je optimaal voor te bereiden.

Ja kan gratis de luxe mini glossy Sabina aanvragen én de bijbehorende film via de gratis kijklink bekijken. Het hoofdverhaal gaat over hoe Sabina de moordenaars van …

Op Zwemwater.nl kan je snel en overzichtelijk zien waar jij bij jou in de buurt gratis, veilig en schoon kan zwemmen in natuurwater. Klik op een zwemlocatie en je …

We leven in een klein land met een grote bevolking en dus heeft Nederland relatief weinig natuur te bieden. Toch zal het je verbazen op hoeveel plekken er wilde fruitbomen, notenbomen en …

Wil jij het sporten weer eens oppakken of gewoon een nieuwe sportschool uitproberen? Dan kan je nu gratis 3 weken dagelijks je lol en gaan trainen bij een Basic-Fit vestiging bij jou in de buurt.

Probeer nu gratis Anytime Fitness een week uit. Er zit altijd wel een club bij jou in de buurt, als je er één gevonden hebt kun je gratis en vrijblijvend een 7-dagenpas aanvragen. Hiermee kun je …

De sportscholen blijven nog een tijdje dicht. Vervelend voor vele sportieve Nederlanders. Toch kun je thuis vrijwel alle oefeningen doen die je op de sportschool ook doet!

Omdat de bioscopen en theaters dicht zijn is de nieuwste Efteling-musical ‘Sprookjesprokkelaar’ gratis te bekijken op Youtube. Ook 5 oudere musicals zoals De Gelaarsde Kat, Pinokkio en Klaas Vaak …

  • Nee, dit is geen prijsvraag. What you read is what you get! Het enige wat je hier voor hoeft te doen is een ‘My Kinepolis’ account aan te maken en deze voor min. 80% te vullen. Als je dit gedaan …

Speel mee met de VriendenLoterij en je hebt altijd prijs! Maak kans op een PS5, iPhone 15, €25.000, e-bike, Airpods, Dyson, JBL GO 3 Speaker en nog meer fantastische prijzen die je al ontvangt na de eerste incasso! Je speelt mee zolang je zelf wilt!

Als je nu mee gaat spelen met de Staatsloterij krijg je gegarandeerd €100 shoptegoed bij de KNVB shop. Ruim genoeg om tijdens het komende EK te kunnen pronken met het officiële Oranje shirt 2024 en dan hou je nog wat over om door te winkelen ook.

Je ontvangt je shoptegoed in de mail na de 3e incasso, dat is ruim voor de start van het EK. Speel mee zolang je zelf wilt!

Bij aankoop van €15 aan Nederlandstalige boeken krijg je gratis het Boekenweekgeschenk 2024 ‘Gezinsverpakking’ van de familie Chabot cadeau. Lees verder hoe je dit boek thuis gestuurd kan krijgen.

Laatste kans + extra prijs! Wat is jouw favoriete vrijwilligersactiviteit? Laat het weten en maak gratis kans op een museumjaarkaart, een uitgebreide theeset of een moestuinpakket voor de komende lente.

Kijk een week lang gratis naar Canal+ en geniet van de eredivisie topper PSV – Feyenoord, de kraker Ajax – FC Utrecht en honderden exclusieve series, films en docu’s!