Gratis Amazon producten testen

Registreer je vandaag nog als producttester van Amazon producten via Lutendo.com. Het is gratis, geheel vrijblijvend en er zijn geen verplichtingen.

Lutendo biedt de Nederlandse consument nú de kans om gratis producten van de website van Amazon te testen en te beoordelen. Je kunt je gratis aanmelden als testpersoon en je kandidaat stellen voor verschillende producten. Als je uitgekozen wordt als tester, mag je het product rechtstreeks bij Amazon kopen d.m.v. een cashback of coupon. Je probeert en ervaart deze producten en vervolgens schrijf je een review op Amazon.nl (of een andere online marktplaats als Ebay) over jouw ervaringen met het product. Als dank mag je het product gratis houden!

Iedere dag komen er wel meer dan honderd nieuwe testproducten beschikbaar in verschillende categorieën. Bijvoorbeeld in de categorie gadgets, baby & kind, huishouden en keukenspulletjes. Je kunt je aanmelden voor de afzonderlijke producten indien jij dat wenst. Jij bepaalt of je testpersoon wordt of niet. Alle producten hebben een verkoopwaarde van € 20, € 50 of zelfs meer dan € 100!

Mocht je geen review willen schrijven of niet in de gelegenheid zijn om te reviewen, dan kun je het product ook met hoge kortingen of cashback aanschaffen. Ook dan kun je profiteren van 50% tot 100% korting. Een ander leuk voordeel van Lutendo.com is dat je punten spaart met het testen van producten. Hoe meer punten je met het testen bij Lutendo verdient, hoe hoger de kans is dat je de beste deals krijgt. Testpersonen mogen de producten altijd houden!

Update 2024: Lutendo is helaas niet meer actief op de Nederlandse markt, neem eens een kijkje op onze categorie Gratis Producten testen voor actuele testcampagnes!

Gratis producten testen van Lutendo
.