Gratis 30 dagen anoniem en veilig surfen op het internet + gratis F1 kijken

Anoniem surfen op het internet en je gegevens beveiligen kan je nu 30 dagen gratis (op max 6 apparaten) uitproberen via de 100% geld-terug-garantie van NordVPN.

Kies een abonnement en ervaar de voordelen van het je 100% incognito begeven op het wereldwijde web. Ben je niet van plan gebruik te blijven van deze diensten? Dan zeg je eenvoudig op een krijg je al je geld terug!

Een VPN (Virtual Private Network) verbinding zorgt ervoor dat je gegevens via een versleutelde verbinding verstuurd worden en koppelt je aan een nieuw IP-adres. Je digitale papsoort wordt op die manier volledig geanonimiseerd, zodat jij onzichtbaar bent voor kwaadwillenden. Je weet pas wat je hebt, als je het ervaren hebt, toch? Dat kan je nu dus 30 dagen kosteloos doen via NordVPN!

Formule 1

Omdat je met een VPN verbinding kunt ‘shoppen’ in ip adressen uit veel verschillende landen is het ook mogelijk om gratis de officiële livestreams van de Formule 1 races in Full HD te kijken. Voorbeelden hiervan zijn de streams uit Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Is jouw Duits of Frans niet meer wat het geweest is? Dan kan je altijd het commentaar van Olav Mol en Jack Plooij gratis luisteren én synchroniseren via Grand Prix Radio.

Klik door voor meer 100% geld-terug-acties!

Probeer gratis 30 dagen anoniem en veilig surfen
.