Gratis Apple iPhone 12 testen en houden

Terug van weg geweest! Personen gezocht die gratis de Apple iPhone 12 willen testen! En…wat je test mag je houden!! Ben jij benieuwd naar de nieuwste iPhone 12 met een verkoopprijs van €1.159? Vast wel, want dit nieuwste meesterwerk van Apple heeft maar liefst 3 camera’s ingebouwd waarmee je foto’s maakt van de allerbeste kwaliteit en ze op hetzelfde systeem kunt bewerken. Geen spiegelreflexcamera en Photoshop meer nodig! Ook maak je de meest fantastische video’s met het geavanceerde videosysteem!

De batterij van de iPhone 12 gaat ook langer mee dan ooit. Door de snellaadfunctie is de iPhone binnen een half uur voor 50% opgeladen. Ander groot voordeel is dat de iPhone het sterkste glas van álle smartphones heeft, dus hij is ook nog eens lastig kapot te krijgen. Wel zo lekker als de aankoopprijs €1.159 bedraagt.

Wil jij deze nieuwe iPhone gratis testen en beoordelen? En het beste nieuws is dat je de iPhone na afloop van de testperiode gratis mag houden! Meld je snel aan als testpersoon!

Update: deze winactie is helaas verlopen, maar je krijgt wel de mogelijkheid om te sparen voor gave gadgets zoals een gratis Apple watch of Airpods met je deelname aan Maximiles! Dan weet je namelijk zeker dat je er één kunt krijgen i.p.v. te winnen!

AANMELDEN BIJ MAXIMILES

Testnugratis.nl
Logo