Gratis Apple TV+ 2 maanden kijken t.w.v. €9,98ACTIE VOORBIJ 

Probeer nu 2 maanden gratis de streamingsdienst van Apple TV+. Je ontdekt exclusieve docu’s, series, films en vermaak voor jong en oud. Iedere week wordt het aanbod aangevuld met tientallen exclusieve titels. Je moet (indien je die nog niet hebt) wel even een gratis Apple ID aanmaken en uiteraard is de app ook uitstekend geschikt voor devices die niet van Apple zijn.

Waarin onderscheidt Apple TV+ zich van de andere bekende kijkentertainment apps? Anders dan bij sommige andere streamingdiensten, is Apple TV+ geen abonnementsservice met een grote bibliotheek van klassieke films en tv-shows. In plaats daarvan concentreert het zich voornamelijk op nieuwe, exclusieve inhoud die speciaal voor de dienst wordt gemaakt. Alle series en films zijn door Apple zelf ontwikkeld en vindt je op geen enkele andere streamingsdienst terug. Overigens zonder te beknibbelen op de cast of het budget. Integendeel, zo heeft Apple recent regisseur Martin Scoresse aan zich weten te binden. Al zijn kaskrakers verschijnen vanuit de bioscoop exclusief op Apple TV+

Of Apple TV+ iets voor je is kan je nu dus 2 maanden gratis uitproberen. Mocht je geen meerwaarde in deze dienst zien dan zeg je gewoon op binnen je gratis proefperiode. Bevallen de series, films en documentaires je wel dan betaal je slechts €4,99 per maand, uiteraard ten alle tijden per maand opzegbaar.

Kijk 2 maanden gratis naar Apple TV+
.