Gratis besparen bij Nettorama: Geld Terug Garantie + Laagste Prijs Garantie

Vrijwel iedereen moet dit jaar de broekriem wat aantrekken wat betreft uitgaven. Als jij in de buurt woont van een Nettorama wordt “op zijn voordeligst boodschappen doen” gratis in je schoot geworpen, waardoor je op jaarbasis al gauw honderden euro’s kan besparen.

Dat komt door de volgende 3 garanties:

  1. Geld Terug Garantie: Ben je niet tevreden over een product dat je bij Nettorama gekocht hebt? Dan mag je kiezen, een gratis vervangend product of onvoorwaardelijk je geld terug
  2. Laagste Prijs Garantie: Vind jij in een andere winkel een product dat goedkoper is dan bij Nettorama? Dan krijg je je geld terug, mag je het product houden en wordt de prijs binnen 24 uur aangepast
  3. Houdbaarheid Garantie: In de winkel vind je nooit producten met een houdbaarheid van diezelfde dag. Zie jij toch een product liggen met de datum op vandaag? Dan mag je deze gratis hebben!

Helaas is Nettorama niet in iedere stad gevestigd. Raadpleeg daarom de winkelchecker om te kijken waar een vestiging bij jou in de buurt zit.

Of kijk eens bij de andere boodschappenacties die we gevonden hebben. Wil jij behalve geld besparen ook geld verdienen vanuit huis? Klik dan hier.

Begin met gratis besparen bij Nettorama
.