Gratis bonnen verdienen met handige appACTIE VOORBIJ 

Sparen voor gratis cadeaubonnen van Bol.com en iTunes door het invullen van snelle enquêtes op je mobiele telefoon. Het kan snel en gemakkelijk met de Quickthoughts app!

Het werkt als volgt:

  • Volg de link voor iPhone-gebruikers of de link voor mensen met een Android-toestel om je gratis bij de Quickthoughts-app in te schrijven
  • Doe dit dan wel met je gsm, de app is voor mobiele apparaten
  • Maak gelijk je eerste enquête om je inschrijving te bekrachtigen
  • Dagelijks is er een grote variëteit aan enquêtes beschikbaar
  • Vul de korte vragenlijsten in en verdien tot wel €2 per enquête
  • Je verdiende tegoed kun je vanaf €10 laten inwisselen voor Bol.com en iTunes cadeaubonnen

De app is snel en gebruikersvriendelijk en je zit nergens aan vast. Met andere woorden,  jij bepaalt of en wanneer jij op welke uitnodiging voor het invullen van een vragenlijst in gaat.

Waar deze app zich in onderscheidt is dat de vragenlijsten zo zijn ingericht dat je het ideaal eventjes tussendoor kunt doen. In een paar minuten. Tijdens de reclameboodschappen, wachtend aan het schoolplein op je kinderen, in de file, op het trein- of busstation, etc. etc.

Bonustip: Combineer je inschrijving van de Quickthoughts-app met een aantal onderzoekspanels uit het overzicht van ons eigen blog met de 10 grootste enquêtesites op het gebied van betrouwbaarheid en hoogte van verdiensten. Pak het slim aan je kunt honderden euroi’s per maand ‘bijbeunen’ vanaf je luie stoel.

Meld je aan bij de mobiele app Quickthoughts en spaar voor bonnen
.