Gratis cadeaubonnen van alle webshops voor 45-+ers!

Ben jij 45 jaar of ouder en lukt het jou af en toe een kwartiertje vrij te maken om online onderzoeken te doen? Dan kan je nu bij het GFK Panel 45+ een extra leuk bedrag aan gratis cadeaubonnen van de grote webshops bij elkaar verdienen. Welke cadeaubonnen dat zijn kies je zelf uit: Bol.com, Wehkamp, HEMA, Pathé, Ticketmaster, Zalando of 1 van de andere bekende webshops.

Het GFK Panel is altijd op zoek naar nieuwe online onderzoekers, maar naar de doelgroep 45+net wat meer, waardoor je ook nét wat meer aan de onderzoeken overhoudt 🙂 De vragenlijsten en reviews zijn ook specifiek toegespitst op de oudere volwassenen. Dat maakt het meedoen natuurlijk ook weer leuker en interessanter. De onderwerpen variëren van boodschappen doen tot maatschappelijke issues en van je favoriete tv reclame tot je mening over huishoudelijke apparaten. Als je een onderzoek niet interessant vindt dan sla je die gewoon over en wacht je op de volgende. Meedoen is nooit verplicht!

Kan je wel wat meer tijd missen dan een kwartiertje per dag? We hebben de best betalende online onderzoeksbureaus van Nederland geanalyseerd. Door je in te schrijven bij meerdere onderzoeksbureaus tegelijk kan je op een leuke en makkelijke manier honderden euro’s per maand eraan overhouden. In geld, in cadeaubonnen of in geschenken uit een giftshop!

verdien gratis cadeaubonnen van alle webshops
.