Gratis cadeaubonnen en geld verdienen bij Lifepoints

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Word gratis en vrijblijvend lid van Lifepoints en verdien met het invullen van enquêtes en onderzoeken gratis geld of cadeaubonnen van grote webshops als Amazon, iTunes, Starbucks, Paypal en vele andere. Ook is het mogelijk (een deel van) je opbrengsten aan een door jou geselecteerd goed doel te doneren.

Lifepoints is één van de oudste en betrouwbaarste onderzoekspanels wereldwijd. De thuiswerkorganisatie komt voort uit het vroegere MySurvey en GlobalTestMarket. Dankzij het grote aanbod aan vragenlijsten en de hoge verdiensten per enquête neemt Lifepoints een prominente plaats in het door deze site opgestelde overzicht van de 10 grootste onderzoekspanels van Nederland. Combineer Lifepoints dan ook met een aantal andere uit deze lijst en verdien tot wel €600 extra in de maand!

Net als bij de meeste onderzoekspanels word je mening gevraagd over de meest uiteenlopende onderwerpen. Raadzaam is wel om, net als bij de overige enquêtesites, je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Zo voorkom je dat je ergens halverwege de vragenlijst wordt uitgesloten omdat je toch niet voldoet aan de criteria. Wat ‘werken’ met Lifepoints prettig maakt is dat het verdiende bedrag direct wordt bijgeschreven op je saldo. Uitbetaling is al mogelijk vanaf 5 euro.

Samenvattend is Lifepoints gebruikersvriendelijk, betrouwbaar, zijn er hoge verdiensten mogelijk en zijn er genoeg enquêtes om het saldo lekker te spekken. Doen dus als je makkelijk vanuit huis een centje bij wil verdienen!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
meta name="verification" content="cd16d3368abec5d23c177c10cc42d91a"
Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Win een dagje uit naar de Efteling!

Blijf op de hoogte van alle nieuwe acties én maak kans op een dagje Efteling voor 4 personen!