Gratis cadeaubonnen verdienen met koffie en thee leuten!ACTIE VOORBIJ 

Schrijf je in voor onderzoekscommunity Take a Break en verdien gratis cadeaubonnen met het geven van je mening over koffie, thee, andere dranken of aanverwante zaken en producten.

Als lid word je regelmatig geraadpleegd. De ene keer mag je een nieuw product gratis testen en de andere keer word je gevraagd een vragenlijst in te vullen of online te discussiëren met andere deelnemers. Ter ondersteuning krijg je regelmatig gratis samples en proefmonsters toegestuurd.

Als blijk van waardering word je ook nog eens beloond met cadeaubonnen die je voor allerlei moois en lekkers in kunt ruilen. Je doet dus automatisch mee aan een gratis spaaractie.

Kortom, deelname is gezellig, leerzaam voor beide partijen, lekker en lonend. Schrijf je snel in, want het aantal plaatsen is beperkt!

Kan jij gemiddeld per dag wel een half uurtje van je tijd missen? En vind je het leuk om mee te doen aan online onderzoeken? Dan is het wellicht een goed idee om 5 of 6 panels uit de best betalende onderzoekspanels van Nederland uit te kiezen! Met een beetje wilskracht is het namelijk goed mogelijk om €600 per maand aan cadeaubonnen en geld bij te verdienen!

verdien cadeaubonnen met koffie en thee
.