Gratis cadeaubonnen met on- en offline onderzoekenACTIE VOORBIJ 

Sluit je aan bij het consumentenpanel Future Talkers en verdien een leuk kapitaaltje bij aan gratis cadeaubonnen met diverse on- en offline onderzoeken. De vergoeding die je ontvangt staat gelijk aan de tijd die je er mee kwijt bent. Met andere woorden, tegenover een enquête van een kwartier staat een 3 keer zo hoge beloning als tegenover een enquête van 5 minuten. Aan alle onderzoeken hangt een vooraf aangegeven aantal punten die je kunt inwisselen voor cadeaubonnen van de grote webshops.

In tegenstelling tot veel andere onderzoekspanels kun je bij Future Talkers je kapitaaltje opbouwen met meer dan alleen het vullen van enquêtes.

Alle mogelijkheden op een rij:

  • Online vragenlijsten en enquêtes (duur 5 tot 20 minuten)
  • Online Communitygesprekken. Dit is vaak een doorlopend proces, waarin je gedurende weken of zelfs maanden met een bepaalde doelgroep van gedachten wisselt over bepaalde onderwerpen.
  • Digitale én persoonlijke interviews op locatie. Je wordt dan uitgenodigd om met een onderzoeker te praten over bepaalde onderwerpen

Waar je ook zeker van kunt zijn is dat je met het geven van jouw input invloed uitoefent. Op merken, op producten en ook op diensten. Jouw stem doet er toen en daar mag voor betaald worden, toch?

Gratis tip! Combineer Future Talkers met minimaal 5 andere panels uit ons blogoverzicht met de best betalende onderzoekspanels en enquêtesites van Nederland. Als je zo’n 30 tot 45 minuten per dag vrijmaakt kan je wel €600 per maand bijverdienen, in cadeaubonnen en/of in harde euro’s!

verdien gratis cadeaubonnen met onderzoeken
.