Gratis Campina Plantaardige Sojadrink t.w.v. €1,67ACTIE VOORBIJ 

Ken je de gratis bespaar- en cashback app Woolsocks al? Via deze app profiteer je wekelijks van verschillende 100% cashback- en kortingsacties. Één van de toppers deze week is de gratis plantaardige sojadrink van Campina. Koop een pak bij de Jumbo, scan de bon bij de actie onder het kopje ‘Boodschappen’ en je hebt in 2 werkdagen je geld alweer terug.

Campina Plantaardige Sojadrink kan je een prima kickstart van de dag maken. Het valt licht, maar is wel vol van smaak. En niet alleen vol van smaak, maar ook vol van eiwitten. Het past dus prima in meerdere sportieve diëten. Het drankje gemaakt met geteelde soja uit de Europese velden is bovendien verrijkt met calcium, en de vitamines B2, B12 en D. En past ook nog eens erg goed in een vega dieet.

Als je deze gezonde lekkernij gratis wil uitproberen raden we je aan snel een Jumbo vestiging op te zoeken. Raadpleeg in ieder geval eerst eventjes het tabje ‘Boodschappen’ om te zien of de actie nog loopt en de sojadrink nog gratis is.

Aanrader: Onze gratis geld bespaar categorie. Hier vind je tal van gratis acties die je portemonnee goed gevuld helpen houden 🙂

probeer gratis campina plantaardige sojadrink
.