Gratis euro’s cashen met PanelClix (+ welkomstbonus)

Schrijf je gratis in voor Panelclix en verdien keiharde euro’s met het invullen van online enquêtes, waarbij het bedrag kan oplopen tot € 8,50 per vragenlijst. Direct bij je aanmelding ontvang je al een welkomstbonus van € 1,95 en kun je met de uitbouw van je kapitaal beginnen.

Panelclix is een onderdeel van Euroclix, dat al vanaf 1999 in deze branche actief is. Het onderzoekspanel heeft de meeste actieve leden van Nederland en staat bekend om de hoge vergoedingen en snelle, betrouwbare afwikkeling. De beloning staat vrijwel direct op je rekening. Je kunt er ook voor kiezen om te sparen, waardoor je saldo dankzij het progressieve spaarsysteem steeds meer waard wordt. Hierover zo meteen meer.

We adviseren je om direct na aanmelding je volledige profiel met voorkeuren in te vullen. Niet alleen ontvang je direct hierna meteen weer je volgende € 2,50 aan “clix”, maar je word ook precies voor de enquêtes uitgenodigd die bij jou en jouw voorkeuren passen.

Je mag zelf bepalen of je aan een onderzoek meedoet. Ook kun je op de site op zoek gaan naar bij jou passende vragenlijsten, zodat je meer kunt verdienen. Voordat je aan de enquête begint zie je hoe hoog de beloning is. De verdiensten worden direct na het invullen bijgeboekt op je saldo. Zodra je een minimum van 10 euro hebt bereikt kun je laten uitbetalen. Het bedrag staat 4 werkdagen later op je rekening.

Toch kan het zeer lonend zijn door te sparen. Zo krijg je na 20 euro verdiensten al 5 euro “rente” bij uitbetaling. Dit kan oplopen tot 350 euro extra bij 500 euro spaartegoed. Heeft Panelclix het geld nog niet ontvangen van de opdrachtgever voor wie jij een enquête hebt ingevuld? Niet jouw probleem, stelt Panelclix. Zonder voorbehoud betalen zij ten alle tijden uit aan je.

Kortom, Panelclix is een zeer betrouwbare thuiswerk organisatie die wij van harte aanbevelen aan onze bezoekers!

 

Niet voor niks neemt deze ‘enquetesite’ een zeer prominente plek in ons onderzoek naar de grootste, betrouwbaarste en best betalende onderzoekspanels van Nederland in.

Ga gratis cashen bij PanelClix
.