Gratis onverwoestbare CAT telefoon bij Sim OnlyACTIE VOORBIJ 

Je ontvangt de niet te verwoesten CAT B26 telefoon gratis bij een supervoordelige Sim Only (vanaf €6 p.m.) bij Lebara of 50+mobiel. Deze ultieme krachtpatser is een ware must have als je weleens in niet alledaagse, zeg maar ruigere, omstandigheden verkeert.

De CAT B26 is een robuuste mobiele telefoon die is ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden. Het is een toestel dat bekend staat om zijn duurzaamheid en water-, stof- en schokbestendigheid. De telefoon heeft een compact formaat en een stevige behuizing die is gebouwd om te voldoen aan militaire specificaties. Dit CAT model beschikt over alle basisfuncties die je van een moderne telefoon mag verwachten. Het heeft een lange batterijduur, waardoor het ideaal is voor mensen die langdurig zonder opladen willen werken. Hoewel het niet beschikt over geavanceerde smartphonefuncties, biedt het toestel betrouwbaarheid en functionaliteit in ruige omgevingen.

Zoals gezegd kan je dus ook kiezen via welke provider je abonnement wil laten lopen. Als je kiest voor Lebara maak je gebruik van het betrouwe KPN 4G netwerk. Bij een keuze voor 50+mobiel ga je over het al even betrouwbare Vodafone 4G netwerk. Als je puur voor het voordeligste Sim Only abonnementje gaat dan adviseren wij 50+mobiel, dat gemiddeld €1,50 per maand goedkoper is én een veel hogere downloadsnelheid kán overleggen.

Deze actie is van tijdelijke duur, dus profiteer zolang je nog kan!

Je ontvangt de niet te verwoesten CAT B26 telefoon gratis bij een supervoordelige Sim Only (vanaf €6 p.m.) bij Lebara of 50+mobiel.

Krijg een gratis CAT B26 telefoon
.