Gratis Chaudfontaine Fusion 1 liter of 500 ml

Koop een literfles of een fles van 500 ml Chaudfontaine Fusion en krijg het volledige aankoopbedrag teruggestort op jouw bankrekeningnummer. Geniet van de frisse en lichte fruitsmaak die je smaakpapillen doet tintelen!

Deze cashback actie is wel heel gemakkelijk. Het maakt niet uit waar je de fles koopt, in de supermarkt of bij het tankstation, als je het bonnetje en de streepjescode bewaart, kun je via de website van Chaudfontaine Fusion het geld terug vragen. Je vult op de actiewebsite van Chaudfontain de laatste 6 cijfers van de barcode in. In de volgende stap laat je je gegevens incl. rekeningnummer achter en that’s all! Je krijgt het aankoopbedrag 100% retour gestort en daarmee heb je jouw gratis drankje bemachtigd.

Chaudfontain Fusion is er in de smaken Lime, Lime & Munt en Rasberry & Lime. Maar je kunt ook de twee allernieuwste smaken proberen: Lemon & Lime en Watermelon & Melon.

Dus als je in de winkel bent en je ziet Chaudfontaine Fusion staan, maak dan meteen gebruik van deze gratis cashback actie en bewaar je bonnetje goed! Deze geld terug actie loopt tot en met 1 oktober.

Update! Deze actie is verlopen. Klik door voor andere gratis eten en drinken acties.

Gratis Chaudfontain fusion
.