Verlopen

Gratis deelname aan de InnovatieExpo 2023

Op donderdag 2 november 2023 vindt hét tweejaarlijkse evenement op het gebied van innovatie plaats, deze keer in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam! Met dit evenement versterken we samen de innovatiekracht van Nederland met behulp van innovatieve, duurzame en slimme oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Luister naar de sprekers, bezoek interessante stands en doe mee aan inspirerende workshops! Lunch en borrel zijn gratis inbegrepen.

Voor wie is de InnovatieExpo gratis?

Iedere twee jaar komen er opnieuw 2.000 bezoekers naar de InnovatieExpo. Iedereen die werkzaam is bij een bedrijf, kennisinstelling, maatschappelijke organisatie of overheidsinstelling en een functie heeft op het gebied van transitie en innovatie is welkom. Transities kunnen plaatsvinden op het gebied van energie, grondstoffen, landbouw, voedsel en ruimtelijkheid. Of een combinatie, dat kan natuurlijk ook!

Hoe ziet het programma eruit?

Start: 8.00 uur
Stands: 8.30 tot 16.40 uur
Start subsessies: 9.30
Plenaire opening: 10.30 – 11.15
Plenaire afsluiting: 16.40 – 17.00
Netwerkreceptie: 17.00 – 18.00

In totaal zijn er 6 Zones met stands, workshops en spreekprogramma’s:
– Mobiliteit en infrastructuur
– Circulaire economiie
– Water en bodem
– Landbouw en landschap
– Gebouwde omgeving
– Energie en klimaat

Hoe kan ik mij aanmelden?

Aanmelden doe je gemakkelijk, gratis en snel via de website van InnovatieExpo 2023.
Natuurlijk wordt het aangemoedigd om met openbaar vervoer te komen! Er worden extra shuttlebussen ingezet vanaf de stations Rotterdam Centraal. Wil je toch liever met de auto komen? Overweeg dan eens te carpoolen! Tip: BlaBlaCar is een app waarmee je een carpoolrit kunt vinden.

Méér duurzame gratis acties?

Testnugratis.nl
Logo