Gratis doeboek voor kinderen van 7 tot 12 jaar!

Vraag nu gratis het doeboek ‘DOE MAF’ aan voor kinderen tot 12 jaar. Maar liefst 144 pagina’s aan spannende verhalen van en voor leeftijdgenoten over de hele wereld. Aangevuld met leuke doe-opdrachten, zoals het bereiden van Nasi Goreng met saté en het ontcijferen van geheime codes.
Ook kinderen die van bouwen en knutselen houden komen aan hun trekken met leuke opdrachten, zoals het maken van een spaghettitoren of het ontwerpen van een vlag bijvoorbeeld. Puzzels, toffe weetjes, prachtige foto’s en verhalen uit de eerste hand van piloten. Je vindt het allemaal in het boek. Oftewel, een garantie voor lees- en speelplezier tijdens de hele vakantieperiode!

Je krijgt overigens niet alleen het doeboek gratis thuis gestuurd, maar ook extra materialen voor in totaal 3 kinderen (waaronder brevetten en stickervellen). Je kan het boek en de extra materialen in uiterlijk de 2e week op je deurmat verwachten.

Er wordt je vrijblijvend gevraagd om een bijdrage. Deze is dus niet verplicht, maar het Goede Doel MAF zou het wel erg waarderen natuurlijk. Deze Christelijke stichting houdt namelijk over de hele wereld wel 120 vliegtuigen in de lucht om medische en noodhulp te verlenen juist op de plekken die moeilijk bereikbaar zijn.

Dus.. doe je kind een lol en vraag alvast dit gave doeboek gratis aan!

Of ‘shop’ rustig tussen de honderden gratis boeken, tijdschriften, magazines en gidsen die wij gevonden hebben voor jong en oud!

Ontvang een gratis doeboek voor kinderen
.