Gratis ‘Duurste Gouden Munt ter wereld’ACTIE VOORBIJ 

Je betaalt €3,95 aan inpak- en verzendkosten. Verder is deze actie 100% gratis en vrijblijvend. Je ziet dus niet aan een abonnement vast. Klik op “Lees verder” voor de details. Vraag nu een gratis Gouden munt aan (24k verguld) en ontvang deze zonder verplichtingen bij jou thuis in de brievenbus. Inclusief bijpassende verpakking!

Dit unieke collectors item is een herslag van de Double Eagle 1933. Deze Nationale Amerikaanse Munt geldt als ‘de duurste Gouden munt’ ooit en was bij uitgifte 20 dollar waard. Zet daar nu maar een aantal nulletjes achter, want voor zover bekend zijn er nog maar 13 van over.

De Double Eagle 1933 heeft een roemrucht verleden waarin de CIA, het koningshuis van Egypte en zelfs 9/11 een rol spelen. Daarover lees je alles in de uitgebreide begeleidingsbrief die je bij de munt krijgt.

In totaal heeft de Munt Unie beslag weten te leggen op 33.000 24 karaat vergulde replica’s. Per huishouden mag je één gratis Gouden Munt bestellen. Doe dit wel zo snel mogelijk, want deze ‘must have’ voor verzamelaars heeft de allerhoogste verzamelkwaliteit en zal snel niet meer verkrijgbaar zijn.

De Double Eagle kan een mooi begin (of uitbreiding) van je (of van een geliefdes) collectie zijn, maar is onder geen beding een verplichting tot een abonnement of iets dergelijks.

Uit de Algemene Voorwaarden:
“De GRATIS uitgifte/herslag/munt die wij aanbieden is nooit een onderdeel van een collectie waarbij verdere ongewenste vervolgzendingen volgen. De gratis uitgifte/herslag/munt is een losse aanbieding.”

Mocht de munt om een andere reden niet bevallen heb je het recht binnen 14 dagen afstand er van te doen.

Verras jezelf of je geliefde familielid of vriend(in) dus eens met deze prachtmunt en laat het een mooi begin of mooie hervatting zijn van de muntcollectie!

Update! Deze actie is verlopen, klik door voor meer gratis herdenkingsmunten!

Vraag nu gratis de Duurste Gouden Munt aan
.