Gratis tot €10.000 schadevergoeding voor DieselrijdersACTIE VOORBIJ 

Heb of had jij een Renault, Opel, Citroën, Mercedes of Peugeot ‘sjoemeldiesel’ auto met bouwjaar tussen 2009 en 2019? Dan kan je gratis een ‘Schadevergoeding voor Dieselrijders‘ aanvragen die oploopt tot wel €10.000 (20% van de aanschafwaarde van je auto).

Verschillende autofabrikanten hebben in die periode namelijk een smerige truc uitgehaald. Door middel van ‘sjoemelsoftware’ werden de resultaten op de testbank gemanipuleerd, waardoor de auto op papier minder vervuilende stoffen uitstootte dan in de praktijk. Dit betekent dat de Dieselrijder een auto onder valse voorwendselen gekocht heeft. Als de koper immers de daadwerkelijke cijfers had geweten dan was de verkoopprijs een stuk lager geweest.

Stichting Emission Claim is opgericht om de fabrikanten met terugwerkende kracht te laten opdraaien voor dit bedrog. De claimclub wil bij de rechter 20% van de aanschafwaarde van de diesel terughalen naar de consument en dat loopt natuurlijk al snel in de duizendjes.

Controleer met je kenteken of jij in aanmerking komt voor deze vergoeding. Het kost je een paar minuten van je tijd. Als je de vergoeding toegewezen krijgt gaat hiervan hooguit 25% naar Emission Claim om de kosten te dekken en de financier te betalen voor de investering van deze rechtszaak. No Cure No Pay en de gehele aanvraag is volledig vrijblijvend.

Neem ook eens een kijkje bij de andere gratis manieren om vanuit huis geld eenvoudig geld te verdienen!

Vraag een gratis schadevergoeding aan voor Dieselrijders
.