Gratis €3 + cashback op al je online aankopen

Yuccies is dit moment dé rijzende ster onder de online spaarprogramma’s. Meld je gratis aan, ontvang €3 na het invullen van je profiel en krijg cashback geld terug op je online aankopen. Zo kun je een leuk spaarpotje opbouwen met het doen van aankopen die je normaal toch al zou doen. Een soort permanente korting dus. Afhankelijk van wat je bestelt moet je denken aan een cashback van €1 tot €5 per aankoop.

Er zijn bovendien nog meer mogelijkheden om je spaarpotje aan te vullen. Door je te abonneren op de nieuwsbrief bijvoorbeeld, maar ook voor het openen van mails krijg je een bescheiden vergoeding. Meld je een nieuwe Yuccie aan, dan krijg je er nog eens €2 bij op je account .

Vrijwel iedere bekende webshop is aangesloten bij Yuccies, maar ook over je online boodschappen krijg je cashback. Zelf bij thuisbezorgde maaltijden krijg je de korting bijgestort in je spaarpot.

‘Rijk” word je niet van Yuccies, maar je bouwt wel ongemerkt een leuke spaarpot op die je op een door jou te bepalen moment uit kan laten keren. Hoe leuk is het om zo nu en dan eens €100 te cashen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen met aankopen die je toch al zou doen?

Gratis tip van het huis! Combineer Yuccies met de best verdienende online onderzoekspanels en verdien vanaf je luie stoel thuis tot wel €600 extra bij met het invullen van enquêtes en testen van gratis producten!

Profiteer van cashback bij online aankopen
.