Gratis ergonomische Draagzak t.w.v. €149,95ACTIE VOORBIJ 

Ontvang een gratis ByKay ergonomische Draagzak Click Classic bij 16x Kek Mama.

Deze multifunctionele krachtpatser maak je op een makkelijke manier zélf vast. Op je heup, op je buik, op je rug, op welke positie jij het het fijnste vindt zitten! Deze duurzame ‘must have’ is behalve mooi van design ook erg gebruikersvriendelijk. Geen gestuntel met je kostbaarste bezit dus 🙂

Kek Mama is de Glossy voor jonge moeders.. én ook jonge vaders, want kek papa’s komen ook aan bod met een eigen rubriek. Andere rubrieken zijn “Rollebollen”, “Bankrekening”, “Dat ging ff mis” en “De Juf”.

Uiteraard draait Kek Mama om kindjes (zowel baby’s als oudere kinderen), maar ook het liefdesleven van mama en alles wat bij het moederschap komt kijken komt ruimschoots aan bod. Lees de columns van 9 andere moeders van jonge kinderen. Laat je voorlichten over het laatste nieuws, tv tips en leuke ‘doe-dingetjes’ met het hele gezin!

Samengevat is dit wat je krijgt als je in gaat op deze tijdelijke aanbieding:

  • 12x Kek Mama
  • 4 Specials (extra dikke nummers van Kek Mama met steeds een ander thema)
  • Samen voor de totaalprijs van €121,60.
  • Gratis ByKay Draagzak Click Classic Ribbed Mustard Brown t.w.v. €149
  • Of kies voor 45% korting op je abonnement
  • Gratis bij jou thuisbezorgd!

Overigens wordt je draagzak 2 weken na het afsluiten van je abonnement naar je verstuurd. Gratis uiteraard! Maar let wel, op = op!

Klik verder voor meer gratis producten voor baby & kind! Alle gratis XL welkomstcadeaus bij tijdschriften met korting vind je hier.

Krijg een gratis ergonomische draagzak bij Kek Mama.
.