Gratis geld maken van het inleveren van je lege cartridge

Wist jij dat er in Europa jaarlijks meer dan 200 miljoen lege cartridges op de vuilnisbelt belanden? Slecht voor het milieu en slecht voor je portemonnee, omdat je geld (tot wel €4) kan verdienen met het inleveren van je lege cartridge.

De RecycleClub neemt jouw lege inktjet cartridge graag voor je in, zodat deze nog 1 of 2 keer hergebruikt kan worden. Voor ieder type HP, Canon of huismerk cartridge staat een standaard vergoeding oplopend tot €4. Je kan er voor kiezen de vergoeding van je ingeleverde danwel ingezamelde cartridges op je rekening te laten storten.

Sinds kort mag je het bedrag ook storten naar één van de volgende 4 Goede Doelen:

  1. KWF Kankerbestrijding (doet onderzoek naar de bestrijding van kanker en helpt patiënten de ziekte dragelijker te maken)
  2. Stichting Dream4Kids (organiseert droomdagen voor kinderen van 6 t/m 12 die een trauma hebben opgelopen)
  3. Stichting Dierenlot (voor dieren in nood)
  4. Plastic Soup Foundation (helpt de wateren plasticvrij maken)

Of stort een gelijk deel door aan alle 4 goede doelen.

In de calculator kan je gemakkelijk berekenen wat je voor welke cartridge ontvangt of kan doneren. Vervolgens krijg je een verzendlabel van de Recycleclub waarmee je jouw cartridges gratis mag opsturen.

Verdien geld met het inleveren van je lege cartridge!

Kijk verder voor meer gratis manieren om geld te verdienen. Gratis acties die goed zijn voor de duurzaamheid vind je door hier te klikken.

Testnugratis.nl
Logo