Gratis geld verdienen vanuit huis bij YouGov | Bonusupdate voor 55+-ers!

YouGov is nu ook actief in Nederland en is bereid goed te betalen (+/- €200 p.m.) voor de mening van de Nederlander. Je wordt uitgenodigd voor onderzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen als entertainment, sport, politiek en alles wat daar tussen zit. Als beloning krijg je punten toebedeeld die jij weer om kan zetten in gratis geld.

Het leuke aan dit (voor Nederlanders) nieuwe onderzoekspanel is dat de resultaten regelmatig opgenomen worden in nieuwsartikelen en andere media-uitingen. Omdat YouGov miljoenen leden heeft is dit panel een zeer betrouwbare bron voor de media, maar ook voor organisaties en bedrijven over de hele wereld.

Een ander voordeel is de gebruikersvriendelijkheid voor jou als gebruiker. De interface van de site kent weinig poeha en de enquêtes zijn leuk vormgegeven en helder qua formulering.

Na je aanmelding word je automatisch uitgenodigd voor diverse onderzoeken en ontvang je punten (=geld) voor je mening. Er geldt geen plicht om mee te doen, je kiest dus zelf de voor jou interessantste onderzoeken uit.

UPDATE!

Ben jij 55 jaar of ouder? Registreer je dan bij YouGov 55+! Juist het aanbod aan onderzoeken en enquêtes voor deze specifieke doelgroep is ontzettend hoog. YouGov is blij met ieder nieuw lid, maar met 55+-ers net ietsjes meer en dat zie je ook terug in de beloningen die nóg hoger liggen. Een ander voordeel voor jou als gebruiker is natuurlijk dat de onderwerpen van de onderzoeken beter aansluit op je levenservaring en leeftijd.

Gouden Tip: combineer YouGov met de meest rendabele onderzoekspanels en enquêtesites die wij voor jullie op een rijtje hebben gezet en verdien tot wel €600 per maand bij met gratis producten testen en het geven van je mening!

Aanmelden bij YouGov 55+

Testnugratis.nl
Logo