Gratis mini glossy over bijbelse vergeving t.w.v. €6,99 + gratis film t.w.v. €20

Je kan gratis de luxe mini glossy Sabina aanvragen én de bijbehorende film via de gratis kijklink bekijken. Het hoofdverhaal gaat over hoe Sabina de moordenaars van haar familie vergaf en zelfs omhelsde. Andere thema’s die in de 52 pagina’s tellende glossy aan bod komen zijn:

  • De psychisch helende kracht van vergeving
  • De bijbelse gedachte over dit gebod
  • Praktische oefeningen om jezelf in te staat te stellen te vergeven

In film Sabina wordt het waargebeurde verhaal verteld van Sabina Wurmbrand, die als christen (met een joodse achtergrond) haar leven in de waagschaal legde om 3 atheïstische nazi soldaten de liefde van Jezus te tonen. Nota bene militairen die tot hetzelfde leger behoorden als die van de moordenaars van haar familie! De hoofdlijn van dit verhaal is die van de bijbelse liefde en vergeving. Het heeft wereldwijd al miljoenen mensen geïnspireerd. Laat je meeslepen en wellicht ben jij de volgende wel die inspirerende gedachten en levenswijsheden haalt uit het verhaal van Sabina Wurmbrand. Gelovig of ongelovig.

Bekijk hier alvast de filmtrailer van Sabina:

Deze glossy en film worden gratis aan je ter beschikking gesteld door SDOK, dat zich inzet voor christenen die vervolgd worden.

Krijg de gratis glossy en film Sabina
.