Gratis Gouden Wilhelmina 1892 TientjeACTIE VOORBIJ 

Ontvang nu een gratis herslag van het allereerste Gouden Wilhelmina 1892 Tientje ooit. Je zit nergens aan vast en betaalt enkel de verzendkosten van €3,95. ‘Bij de aanmelding worden een aantal interessante toevoegingen aan je gratis herslag voorgesteld. Je kunt deze toevoegen om je herslag meer waarde te geven, maar je mag deze ook met “nee” beantwoorden. De herslag zelf blijft gratis en vrijblijvend!

Update! Deze actie is helaas verlopen, maar niet getreurd. Hier vind je alle lopende gratis aan te vragen Herdenkingsmunten.

Het Gouden Wilhelmina Tientje geldt als de duurste én meest unieke munt in de Nederlandse geschiedenis. Er zijn er nog slechts 61 in omloop en de verzamelwaarde wordt getaxeerd op dik €30.000. Aangezien dit een gratis vergulde herslag is zal de verzamelwaarde helaas niet naar die hoogte stijgen, maar gezien de zeer beperkte oplage gaat die waarde zeker omhoog de komende jaren.

De distributeur is Munt Online. Geen louche partij, geen haken en ogen achteraf zoals bij sommige andere schimmigere organisaties. What you see, is what you get! Zo blijkt ook uit de Algemene Voorwaarden: “De GRATIS uitgifte/herslag/munt die wij aanbieden is nooit een onderdeel van een collectie waarbij verdere ongewenste vervolgzendingen volgen. De gratis uitgifte/herslag/munt is een losse aanbieding.

Wil jij een begin maken met of juist je muntenverzameling uitbreiden? Dan mag dit gratis Koningin Wilhelmina 1892 Tientje niet ontbreken! Reageer snel als je wilt profiteren, want de oplage is zeer beperkt.

Update! Deze actie is helaas verlopen, maar niet getreurd. Hier vind je alle lopende gratis aan te vragen Herdenkingsmunten.

Ontvang een gratis Gouden Wilhelmina Tientje
.