Verlopen

Gratis €2 Herdenkingsmunt “Glorie aan Oekraïne” | Gratis verzending

Dankzij deze gratis wisselactie (€2 voor €2) bemachtig jij niet alleen de officiële Herdenkingsmunt “Glorie aan Oekraïne”, maar je steunt ook direct de slachtoffers van de zinloze oorlog die zich momenteel oostelijk van ons land voltrekt.

Slava Ukraini

De Herdenkingsmunt ‘Slava Ukraini’, oftewel ‘Glorie aan Oekraïne’, is uitgegeven door de Centrale Bank van Estland. De regering van dit land heeft de garantie afgegeven dat de volledige opbrengst van deze munt geschonken wordt aan Oekraïne.

Deze exclusieve munt is verheven tot het symbool van de internationale solidariteit met en steun voor het Oekraïense volk. Die steun is uiteraard voor hun strijd tegen de Russische agressor, die al voortduurt vanaf 2014 toen de Krim ingenomen en geannexeerd werd.

Het ontwerp is gemaakt door Daria Titova. een 24-jarige Oekraïense kunstenares. In de beeltenis zien we een jong meisje, die de vredesduif vertederend beschermt. Een treffende symboliek, waarin het lot van veel kwetsbare onschuldige Oekraïners schuilgaat wat ons betreft.

Waarom meedoen aan deze omwisselactie?

Een beknopt overzicht:

  • Gratis Herdenkingsmunt ‘Slavi Ukraini’ (€2 voor deze €2 munt)
  • Dit is een wettig betaalmiddel, waarmee je overal in de EU kunt betalen
  • Geen verzendkosten t.w.v. €3,95
  • Deze gratis munt is geen onderdeel van een abonnement, zodat je dus geen last van vervolgzendingen hebt*
  • Op alle extra vragen kan je “Nee, badankt..” antwoorden
  • De volledige opbrengst komt ten goede aan Oekraïne

*  Wij hebben de Actievoorwaarden er voor jullie op nageslagen en er is absoluut geen sprake van vervolgzendingen na deze gratis uitgifte. Lees maar eens mee: “De GRATIS uitgifte/herslag/munt die wij aanbieden is nooit een onderdeel van een collectie waarbij verdere ongewenste vervolgzendingen volgen. De gratis uitgifte/herslag/munt is een losse aanbieding.

Deze uitgifte is dus even 100% gratis als vrijblijvend! Mooi om te weten toch?

Wissel gratis €2 om voor de officiële €2 Herdenkingsmunt “Glorie aan Oekraïne”

Of klik door voor meer gratis Herdenkinsmunten of de andere gratis thuis bezorgde producten die we voor je hebben gevonden.

Testnugratis.nl
Logo