Gratis Herdenkingsmunt 10 Jaar Koning Willem AlexanderACTIE VOORBIJ 

Je kan nu gratis de officiële Herdenkingsuitgifte “10 Jaar Koning Willem Alexander” aanvragen. Er zijn geen vervolgzendingen en je kan op alle extra’s “Nee, bedankt” antwoorden. Voor dit vergulde en exclusieve collectors item betaal je enkel €3,95 verzendkosten.

10 Jaar Koning Willem-Alexander

Soms heb je van die momenten dat je denkt “wat vliegt de tijd toch”. Dit was op de redactie van de Testnugratis.nl toch wel de algemene stemming bij het opmerken van deze campagne. Het is dit jaar alweer 10 jaar geleden dat Koning Willem Alexander het stokje van Prinses Beatrix overnam. Dat wordt gevierd met een prachtige Jubileumuitgifte, waarop de Koning der Nederlanden er met een prachtig gestileerd portret op staat. Op de achterzijde tref je het indrukwekkende Koninkrijkswapen in al haar detail afgebeeld en gecomponeerd door ontwerpster Elles Kloosterman. Deze 18 grams vergulde munt heeft de hoogste verzamelwaarde, omdat de oplage van 10.000 strikt gelimiteerd is.

Geen vervolgzendingen

Voor wie twijfelt over de legitimiteit van deze actie zijn wij in de algemene voorwaarden gedoken en lezen wij dit: “De GRATIS uitgifte/herslag/munt die wij aanbieden is nooit een onderdeel van een collectie waarbij verdere ongewenste vervolgzendingen volgen. De gratis uitgifte/herslag/munt is een losse aanbieding.” Tegelijkertijd wordt er in diezelfde actievoorwaarden wel over vervolgzendingen gesproken, maar dit is in combinatie met een collectie-abonnement en daar is in dit geval geen sprake van. Met andere woorden, deze actie is echt 100% gratis (op de verzending na dan) en 100% vrijblijvend. Dit hebben we zelf overigens bij vorige acties ook proefondervindelijk getest op waarheid en die “Fact Check” is altijd als “waar” beoordeeld door ons. Dit in tegenstelling tot sommige andere leveranciers in het verleden.

Bestel je munt dus zo snel mogelijk, want de toewijzing gaat op voorinschrijving. Deze herdenkingsuitgifte wordt uiterlijk eind februari geslagen en zal vanaf 1 maart worden uitgeleverd.

Vraag gratis de herdenkingsmunt 10 Jaar Koning Willem Alexander aan
.