Gratis verzilverde Herdenkingsuitgifte Koningin Wilhelmina

Vraag nu gratis de officiële Herdenkingsuitgifte aan van Koningin Wilhelmina. Er zijn geen vervolgzendingen en je hoeft er niks extra bij te nemen. Druk gewoon op de “Nee, bedankt button”. Je betaalt enkel de verzendkosten van €3,95, maar daar krijg je dus ook een prachtexemplaar van een collectors item voor terug.

Gratis Herdenkingsuitgifte Koningin Wilhelmina

Koningin Wilhelmina werd in 1880 geboren als enige kind van Koning Willem III en Koningin Emma. Ze was Koningin der Nederlanden van 1890 t/m 1948. Aangezien Wilhelmina in 1890 nog maar 10 jaar was, regeerde haar moeder tot haar achttiende verjaardag in 1898. Feitelijk stond de moeder van de latere Koningin Juliana dus aan het hoofd van het Koningshuis tussen 1898 en 1948.

De snelle rekenaars weten nu ter ere waarvan deze verzilverde Herdenkingsuitgifte geslagen is. Het is 125 jaar geleden dat Koning Wilhelmina gekroond werd tot Koningin der Nederlanden. Het is dit jaar dus ook het jaar dat zij 75 jaar geleden afstand van de troon voor Prinses Juliana.

Gratis uitgifte + vergulde of massief gouden Herdenkingsmunt

Voor slechts €6 meer (want geen verzendkosten) kan je behalve de gratis verzilverde herdenkingsuitgifte ook de vergulde “eerste Wilhelmina tientje 1892” aanvragen. Daar krijg je 2 gratis Officiële certificaten en bescherm capsules bij ook.

Als je echt een prachtige erf, verzamel of handelsuitgifte wil bemachtigen kan je ook een massief gouden eerste Wilhelmina tientje op de kop tikken met een korting van 63% voor maar €49,95. Ook inclusief de gratis verzilverde uitgifte, certificaten, beschermcapsules en gratis verzending.

Geen vervolgzendingen

In de actievoorwaarden wordt verduidelijkt dat de gratis uitgifte/herslag/munt op zichzelf staat en niet gekoppeld is aan vervelende vervolgzendingen. “De GRATIS uitgifte/herslag/munt die wij aanbieden is nooit een onderdeel van een collectie waarbij verdere ongewenste vervolgzendingen volgen. De gratis uitgifte/herslag/munt is een losse aanbieding.”

Hoewel er wel wordt gesproken over vervolgzendingen in combinatie met een collectie-abonnement, is dat hier niet van toepassing. De actie is daadwerkelijk 100% gratis (verzendkosten uitgezonderd) en volledig vrijblijvend. Onze eigen factchecks bij deze aanbieder hebben keer op keer bevestigd dat dit waar is, in tegenstelling tot sommige andere leveranciers in het verleden.

Ben jij een Koningshuis verzamelaar? Je kan nog altijd de gratis verzilverde Herdenkingsuitgifte ‘Koninklijk Gezin’ aanvragen.

Vraag de gratis herdenkingsuitgifte van koningin wilhelmina aan
.