Gratis Huishoudbeurs 2024 kaarten t.w.v. €44 bij de Staatsloterij

Krijg 2 gratis toegangskaarten voor de Huishoudbeurs 2024 als je nú mee gaat spelen met de Staatsloterij. De grootste lifestylebeurs van Nederland (ruim 1,7 miljoen bezoekers) wordt van 17 t/m 24 februari gehouden in de hallen van de Rai in Amsterdam.

Je ontvangt de tickets direct na de eerste afschrijving van je abonnement. Dat is dus sowieso ruim op tijd voor de start van de evenementenweek.

Je speelt al mee voor €17,50 per Staatslot of voor €20 met de XL bonus er op. Iedere 10e van de maand vindt er een trekking plaats waarmee je in één klap multimiljonair kan worden. Zo staat de Jackpot momenteel op €7,5 miljoen belastingvrij!

Bovendien is je kans op een winnend lot nergens groter, namelijk 51,3%. Naast de maandelijkse trekkingen doe je automatisch mee met de Oudejaars, Koningsdag- en Droomsalaristrekkingen.

Meespelen doe je zolang je dat zelf wilt, want je kan op ieder moment eenvoudig opzeggen.

Deze actie loopt t/m zaterdag 20 januari. Zorg dus dat je vóór die datum abonnee wordt, zodat je je e-tickets op tijd ontvangt.

Kijk verder voor meer gratis activiteiten, evenementen en avontuurlijke dagjes weg. Of klik door als je een liefhebber van het winnen van prijzen of geld bent!

Krijg gratis kaartjes van de Huishoudbeurs bij de Staatsloterij
.