Gratis hulp bij stoppen met rokenACTIE VOORBIJ 

Wil jij volledig vergoed en dus gratis hulp bij het stoppen met roken? Het kan vandaag nog! Binnen 24 uur heb je een gecertificeerde coach tot je beschikking die voor je klaar staat om te helpen met deze levensbelangrijke taak.

Het werkt als volgt. Ga naar de actiepagina van Quit It en vraag gratis en vrijblijvend informatie op over het behandelplan. Zie jij het traject zitten? Dan heb je binnen 24 een gecertificeerde persoonlijke coach tot je beschikking die je overal mee helpt. Ook telefonisch als je specifieke hulpvraag daar aanleiding toe geeft.

Deze aanpak leidt er toe dat je een 10 keer grotere kans hebt om voorgoed af te rekenen met je verslaving dan wanneer je het zelf probeert voor elkaar te boksen.Het mooie van dit alles is dat de zorgverzekering de hulp bij het stoppen met roken volledig vergoed! Quit It biedt dus een unieke mogelijkheid om kosteloos een veel grote kans om te stoppen met roken te pakken.

Ben je nu zelf geen roker (meer), maar ken je iemand in je omgeving die wil stoppen met roken. Of die jij wil stimuleren er mee te stoppen, deel dit bericht dan!

Wij wensen een ieder die deze kans wil pakken ontzettend veel succes!

Gratis hulp bij stoppen met roken dankzij Quit It
.