Gratis jaar hondenvoer (nat én droog) met huisdieren enquêtes

Verdien een jaar lang gratis hondenvoer van Purina door je aan te melden, je profiel volledig in te vullen en 3 enquêtes over huisdieren te maken! Er worden meerdere jaarpakketten uitgereikt met zowel nat- als droogvoeding. Hoe meer vragenlijsten over huisdieren je vult, hoe groter het gewicht is dat je in de schaal legt om je hond een jaar lang A-merk topvoeding te geven. Of je 2 honden een half jaar, etcetera.

Zelfs met het ras, geslacht én leeftijd van je viervoeter wordt rekening gehouden. Evenals met een eventueel dieet.

Overigens gaan de huisdier enquêtes niet uitsluitend over honden. Alle thuis te houden dieren in Nederland komen in deze rubriek voorbij. Vaak zijn de opdrachtgevers bekende dierenvoerfabrikanten, maar ook dierenwinkelketens, wetenschappelijke organisaties, opinie peilende bureaus of media schakelen Consumentenpanel Maximiles in om de mening van ‘de Nederlander’ in kaart te krijgen.

Behalve kans op een jaar lang gratis hondenvoer verdien je ook punten waarmee je voor beloningen kan sparen. Van gratis cadeaubonnen tot een Playstation 5. Als je genoeg online onderzoeken invult staat deze uiteindelijk in jouw kamer te shinen!

We raden je aan om je profiel zo uitgebreid mogelijk te vullen. Dan word je interessant voor de opdrachtgevers van Maximiles. In dit speciale geval helpt het enorm om bedachtzaam het Huisdierenprofiel in te vullen. Daarmee bedoelen we, probeer deze zo te vullen dat je juist interessant wordt voor belanghebbenden (de opdrachtgevers dus). Oftewel presenteer jezelf hierin als een potentiële klant. Of als een interessant persoon om te interviewen als het gaat om je mening over (huis)dieren. Verkoop jezelf dus, zodat je zo snel mogelijk 3 huisdier enquêtes voorgeschoteld krijgt.

Nieuwsgierig geworden? Ga dan gauw aan de slag, want wij weten niet wanneer deze actie gestart is of eindigt!

Klik door voor meer gratis spullen voor je huisdier en neem ook eens een kijkje bij de 10 best betalende onderzoeksbureaus van Nederland.

Verdien een jaar gratis hondenvoer
.