Gratis kattenbakvulling, hondentracker en antivlooienmiddel testenACTIE VOORBIJ 

Deze actie is interessant voor iedereen met een huisdier. Pets Place heeft namelijk een eigen testpanel opgezet: PetsPanelsAls je je huisdier opgeeft mag hij/zij met regelmaat de nieuwste lekkernijen, speeltjes of gezond voedsel testen en proberen. Het enige wat hiervoor terug wordt gevraagd is een eerlijke review over de producten die jouw dier uitgetest heeft. Op dit moment zoekt het PetsPanel baasjes die een hondentracker willen testen (en houden). Katten zijn benodigd om de kattenbakvulling gratis uit te proberen. Anti-teken en vlooienbestrijder Tickless is zowel op zoek naar honden als katten om hun product aan een test te onderwerpen.

Biokat’s Natural Care Kattenbakvulling (8 kg*2) t.w.v. €16

Gemaakt van plantenvezels die biologisch en dus afbreekbaar zijn. Neemt vieze geurtjes op en wel 700% van het eigen gewicht in vloeistof. Kortom, zowel voor de kat als voor de mens maakt het onaangename luchtjes volledig neutraal. Het is ook nog eens volledig composteerbaar, waardoor jouw kat ook veel fijner en hygiënischer onderkomen heeft. Wil je deze kattenbakvulling gratis testen? Geef je kat dan snel op!

De Tractive GPS Dog 4 Hondentracker t.w.v. €49,99

Met deze waterdichte GPS tracker en monitor hoef je nooit meer bang te zijn dat je je hond niet meer terugvindt nadat hij uit zicht is verdwenen. Op je mobieltje kan je je vierpoter altijd op de voet blijven volgen. Ook is het een handige tool om de activiteiten van je hond exact in kaart te krijgen.

Tickless anti-teken en vlooien middel voor hond en kat t.w.v. €20

Gif- en geurloos apparaatje dat je aan de halsband doet van je dier. Het straalt ultrasone geluidssignalen uit, waar teken en vlooien helemaal van in de war raken. Het mooie is dat zoogdieren, inclusief mensen dus, er helemaal niets van merken.

Op PetsPanels is het een komen en gaan van testacties, dus wacht niet te lang met inschrijven als je een leuke actie voorbij ziet komen!

Of kijk verder voor meer gratis producten testacties.

Test gratis kattenbakvulling
.