Gratis Klimaatpakket + 15x kans op Biologisch Tuintje t.w.v. €100

Is jouw tuin klaar om klimaatverandering het hoofd te bieden? Doe mee en vraag het gratis Klimaatpakket aan, waardoor je niet alleen jouw stukje natuur bestendiger maakt, maar ook kans maakt op een biologisch tuintje ter waarde van €100!

Het klimaat verandert, en we merken dat duidelijk in onze eigen achtertuin. Extreme droogte en wateroverlast komen steeds vaker voor, en dit heeft ernstige gevolgen voor de flora en fauna in ons land. Dit vraagt om actie en een andere benadering. We moeten niet langer streven naar snelle waterafvoer, maar juist proberen om water te verzamelen en vast te houden.

Doe je mee? Maak jouw tuin bestand tegen deze nieuwe realiteit! Vraag jouw gratis Klimaatpakket aan en begin met het klimaatbestendig maken van jouw tuin!

Gratis Klimaatpakket

  • Bestrijd droogte en wateroverlast met de 10 handige tips voor je tuin
  • Inclusief seizoensposter met slimme ideeën voor elke tijd van het jaar en doordachte borderplannen
  • Ontdek de dieren en diertjes in en rond het water
  • Verhoog de biodiversiteit in je tuin, en geniet van de nieuwe bloemen en dieren die je zult zien

Actie!

Wat jij op kleine schaal in jouw tuin doet, voert Natuurmonumenten op grotere schaal uit in de Nederlandse natuurgebieden. Zij hebben al meer dan 40 klimaatprojecten lopen door het hele land, waarbij de natuur vrij spel heeft. Door alle ruimte te krijgen, kan het fungeren als een spons: water opnemen en vasthouden, om het vrij te geven in tijden van droogte.

Doe je mee? Zorg dat jouw tuin klimaatbestendig is met het Klimaatpakket. Door het aan te vragen, maak je bovendien kans op één van de 15 biologische tuintjes van Sprinklr ter waarde van € 100, genoeg voor een tuin van 2 m2!

Of klik door voor meer gratis huis, tuin- en keukenacties. Liefhebbers van gratis acties die goed zijn voor dieren kunnen hier terecht.

Ontvang een gratis klimaatpakket
.