Gratis konijnenvoer óf caviavoer t.w.v. €5,49ACTIE VOORBIJ 

Je kan nu gratis via 100% cashback kennismaken met het cavia- of konijnenvoer van Versele-Laga. Er worden in totaal 1.000 cashbacks vergeven en de terugbetaling vindt plaats binnen een maand nadat je je gegevens ingezonden hebt.

Je mag een keuze maken uit de volgende 3 zakken knaagvoer van Versele-Laga:

  • Voor je konijn(en): Nature Original Cuni (750 gram)
  • Voor je jonge konijntje(s): Nature Original Cuni Junior (750 gram)
  • Voor je cavia(‘s): Nature Original Cavia (750 gram)

Al het knaagdierenvoer van Versele-Laga heeft als overeenkomst dat het een gevarieerde mengeling is van bouwstoffen die onmisbaar zijn voor ieder knaagdier! Groenten, fruit, noten, vezels en kruiden, verrijkt met de nutriënten die nodig zijn voor een gezond leven. Het zit allemaal in overvloed in het recept, samengesteld door specialisten. Omdat er onder andere ook geen geperste korrels in het vezelrijke voer verwerkt zijn, wordt de spijsvertering van je diertjes optimaal geprikkeld.

Alle dierenwinkels zijn aangesloten bij deze actie. Ook online aankopen zijn toegestaan. Dat is ook allemaal terug te lezen in de actievoorwaarden.

Je kan t/m uiterlijk 31 december 2023 meedoen aan deze 100% geld-terug-actie. Aangezien er slechts 1.000 cashbacks worden uitgekeerd is de kans groot dat je er ruim voor die tijd al bij moet zijn om het cavia- of konijnenvoer gratis te proberen.

Probeer gratis konijnenvoer of caviavoer
.