Gratis 75 dagen duizenden luisterboeken in de BookBeat App

Luister nu gratis 75 dagen naar de 900.000 luisterboeken en e-books van BookBeat! Jij bepaalt of je de boeken streamt of download om ze later offline te beluisteren. BookBeat ondersteunt ook Apple Carplay en Apple Watch. Na de gratis proefperiode betaal je €8,99 per maand en daarmee is de luisterdienst meteen een prijsvechter op de Nederlandse markt te noemen. Je kan het abonnement op ieder moment pauzeren of stopzetten.

De BookBeat App is in 2015 opgericht in Zweden en heeft zich daarna als een snel groeiende olievlek over Europa verspreid. Dat komt mede doordat het bedrijf zich als doel heeft gesteld “lezers op alle gebieden de de beste ervaring te kunnen bieden”. Dit komt tot uiting in het aanbod, het gebruikersgemak van de app en de prijs die daarvoor in verhouding toe gerekend wordt. Nu 9 jaar verder is BookBeat één van de grootste en meest toonaangevende luisterboeken streamingsdiensten van Europa, die nu ook Nederland gaat veroveren.

Zodra je de app hebt gedownload krijg je onbeperkt toegang tot de immense database. Behalve duizenden Nederlandstalige boeken, zijn er honderdduizenden Engelstalige boeken (die veelal ook vertaald zijn) in alle denkbare categorieën uiteraard.

Probeer gratis 75 dagen de luisterboeken app BookBeat
.