Gratis honderdduizenden luisterboeken en e-books van Nextory

Heb jij binnenkort vakantie gepland of wat vrije tijd over voor jezelf? Maak dan nu gebruik van deze gratis zomeraanbieding van Nextory en geniet onbeperkt van honderdduizenden luisterboeken en e-books. Je krijgt nu maar liefst 30 dagen gratis Nextory lidmaatschap twv €11,99 voor niks aangeboden zodat jij kunt ervaren hoe ontspannend het is om naar luisterboeken te luisteren. Ga je met vakantie deze zomer? Je bespaart veel ruimte in je koffer als je al die dikke boeken thuis laat en gebruik maakt van e-books of luisterboeken via je tablet of smartphone.

Sluit je ogen en laat je boeken van o.a. Saskia Noort, Suzanne Vermeer en Kluun voorlezen. Heb je kinderen? Ook dan is er genoeg keus voor hen. Laat ze wegdromen bij leuke gesproken kinderboeken. Goed voor de taalontwikkeling en een prima alternatief om in bed mee in slaap te vallen.

Sluit nu een gratis proefperiode van 30 dagen af. Als het je niet bevalt, kun je het altijd stopzetten op ieder gewenst moment! Voor meer informatie over gratis luisterboeken: lees ons blog ‘Waar kan ik gratis luisterboeken downloaden?’.

ps. Met de kortingscode Nextory40 krijg je maar liefst 40 dagen gratis volledige toegang tot Nextory! Vul je code in op de speciale actiewebsite van Nextory.

Gratis 30 dagen Nextory proberen!

Testnugratis.nl
Logo