Update! Tijdelijk mag je zelfs 60 dagen gratis van Nextory t.w.v. €25,98 genieten.

Heb jij binnenkort vakantie gepland of wat vrije tijd over voor jezelf? Maak dan nu gebruik van deze gratis aanbieding van Nextory en geniet 2 maanden onbeperkt van honderdduizenden luisterboeken en e-books. Je krijgt nu maar liefst 30 dagen gratis Nextory lidmaatschap twv €11,99 voor niks aangeboden zodat jij kunt ervaren hoe ontspannend het is om naar luisterboeken te luisteren. Ga je nog met vakantie of op stedentrip de komende tijd? Je bespaart veel ruimte in je koffer als je al die dikke boeken thuis laat en gebruik maakt van e-books of luisterboeken via je tablet of smartphone.

Sluit je ogen en laat je boeken van o.a. Saskia Noort, Suzanne Vermeer en Kluun voorlezen. Heb je kinderen? Ook dan is er genoeg keus voor hen. Laat ze wegdromen bij leuke gesproken kinderboeken. Goed voor de taalontwikkeling en een prima alternatief om in bed mee in slaap te vallen.

Sluit nu een gratis proefperiode van 30 dagen af. Als het je niet bevalt, kun je het altijd stopzetten op ieder gewenst moment! Voor meer informatie over gratis luisterboeken: lees ons blog ‘Waar kan ik gratis luisterboeken downloaden?’.

In het meest complete blog van Nederland vind je alle gratis proefperioden op streamingdiensten! Van luisterboeken tot films en van het laatste nieuws tot alle muziek hits.

Probeer 60 dagen gratis Nextory
.