Gratis molens bezoeken tijdens de Nationale MolendagACTIE VOORBIJ 

We hebben heel leuk gratis uitstapje gevonden voor het hele gezin. Tijdens de Nationale Molendag (13 en 14 mei) kan je gratis honderden molens bezoeken door heel Nederland. Bij vele molens worden ook allerlei activiteiten georganiseerd.
Voor iedereen met interesse in molens is alleen een bezoekje aan de website van de Nationale Molendag al een aanrader. Hier vind je alle honderden molens die de deuren komend weekend openen. Bij de meeste van die porachtige, nostalgische bouwwerken vind je een uitgebreide omschrijving van de (geschiedenis) van de molen. Erg fascinerend,  voor de liefhebber dan toch 😉

Over de Nationale Molendag:

Dit evenement is al jaren een bijzondere ervaring voor jong en oud. Het hele weekend staan onze schitterende Nederlandse molens centraal, en velen openen dus hun deuren voor het publiek. Ontdek de fascinerende geschiedenis en werking van deze iconische bouwwerken, en beleef een dag vol nostalgie en educatie.
Maak van de gelegenheid gebruik om samen met je gezin of vrienden een schilderachtige fietstocht te maken langs de mooiste molens in de wijde omgeving. Er zijn zoveel deelnemende molens dat dat in de meeste gebieden wel moet kunnen ook! Het leuke is, alle activiteiten tijdens de Nationale Molendag zijn 100% gratis, dus mis het niet!

gratis molens kijken Nationale Molendag
.