Gratis Mora Wereldse Borrelbites t.w.v. €4,55 via TikkieACTIE VOORBIJ 

Probeer nu gratis één van de Mora Wereldse Borrelbites. Maak een keuze in de winkel tussen Italian style Risotto Bites, Japanese style Teriyaki Bites of Mexican style Salsa Bites en krijg het aankoopbedrag binnen een paar seconden weer terug op je rekening. De actie vind je door in de Tikkie App het tabje deals aan te tikken en de actie tussen de cashbacks op te zoeken. Direct na je aankoop kan je je bon al inscannen. Zo kan je de winkel uitlopen, terwijl je je geld alweer terug hebt. Hoe handig is dat?

De Mora Wereldse Borrelbites zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn, Coop, Boon’s Markt, Deka Markt, Dirk, Hoogvliet, Jan Linders Jumbo of Plus supermarkt. Deze heerlijke snacks, die nieuw in de schappen liggen, zijn uitermate geschikt voor de oven en airfryer. De Borrelbites hebben allemaal een knapperig korstje en de vulling is zonder vlees en passen dus uitstekend in een vegetarisch dieet 🙂

Deze gratis Mora Borrelbites actie loopt t/m zondag 12 maart of stopt wanneer het maximaal aantal gratis cashbacks verstrekt is. In dat geval kan je de actie ook niet meer terug vinden in de Tikkie App. Hou deze dus nauwlettend in de gaten voordat je je aankoop gaat doen.

Probeer gratis Mora Wereldse Borrelbites
.